Besparen op verzuimkosten door optimale inzetbaarheid!

Mediation en conflict coaching

Een conflict op je werk met een collega of een leidinggevende kan een factor zijn bij frequent verzuim en verzuim zonder medisch objectiveerbare reden. Mediation en conflict coaching kan hierin goed ondersteunen. In de basis heeft een conflict te maken met een verstoring van communicatie en relaties tussen mensen. Wij geloven dat een ziekmelding niet voor een oplossing zorgt. De weg naar een oplossing, is de weg van een goed gesprek. Samen of onder begeleiding van een conflictspecialist.

Luisterend oor en inventarisatie

Bij Aandacht Arbo zijn wij gespecialiseerd in het omgaan met mediation en conflict coaching. Van het onderzoeken of er sprake is van een conflictsituatie bij een ziekmelding tot en met het faciliteren naar een passende oplossing. Aandacht Arbo neemt de tijd om een luisterend oor te bieden en te inventariseren wat er werkelijke speelt. Dit doen wij bij de werknemer, maar ook bij de leidinggevende. Als de tijd rijp is, schuiven wij met elkaar aan tafel en voeren wij een goed gesprek met elkaar.

Oplossingsgericht

Wij werken oplossingsgericht, creëren een veilige omgeving, leggen de verantwoordelijkheid waar die hoort, spiegelen gedrag en faciliteren tot dat er een beweging op gang komt. Zonder wrijving geen glans.

Heb je een vraag over een conflictsituatie of bevindt je je in een conflict, neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen.

Meer over Vertouwenspersoon
AandachtArbo

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Bel onze casemanagers en ontvang vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

0251-273 883

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?