Besparen op verzuimkosten door optimale inzetbaarheid!

Modellen Meter

In de volgende test, ontwikkeld door DEXIS Arbeid & Evident / de Sociaal Accountant, kunt u inventariseren hoe het staat met de kracht en aanwezigheid van de verschillende modellen in uw organisatie.

Vul de Modellen meter in om te kijken welke bril u bij arbeidsongeschiktheid en activering vaker kan opzetten? Kijkt u als leidinggevende samen met uw arbeidsongeschikte werknemer door dezelfde bril? Er is geen goed of fout. Welke bril heeft de werknemer op? Met dit inzicht heeft de leidinggevende en casemanager gereedschap om de regie te houden tijdens het re-integratietraject.

Onze casemanagers kunnen u uitleggen welke bril nodig is voor een goed resultaat. Als leidinggevenden en casemanagers de brillen kunnen afwisselen is de kwaliteit van de re-integratie succesvoller en realiseren zij daarbij enorme kostenbesparing.

De uitslag van de Modellen meter kan u ook ondersteunen bij het inkopen van arbodienstverlening, re-integratiebureau en scholing.

Graag ontvangen we uw gegevens. Na het invullen ontvangt u meteen de uitleg en uitslagen per mail.

Meer over inzetbaarheidsbeleid
Meer over JobFit WerkGeluk

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Bel onze casemanagers en ontvang vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

0251-273 883

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?