Besparen op verzuimkosten door optimale inzetbaarheid!

Vertrouwenspersoon

Vertrouwen is een groot goed en tegelijk kwetsbaar. Als organisatie en ondernemer heb je de intentie om een veilige werkomgeving te creëren. Als extern vertrouwenspersoon hebben wij hierin bij veel van onze klanten een rol die we integer, zorgvuldig en met Aandacht vervullen. Door te fungeren als onafhankelijk meldpunt voor een breed scala aan thema’s, die gaan over integriteit en de organisatie kunnen schaden.
Een vertrouwenspersoon bij Aandacht Arbo is in eerste instantie een van onze coaches.
Je kunt bij ons een los abonnement afsluiten waarbij je een vast vertrouwenspersoon krijgt die samen met de organisatie de integriteit en veiligheid van je organisatie bewaakt en probeert te borgen. De vertrouwenspersoon positioneert zich als zodanig binnen je organisatie. Zij/hij krijgt een gezicht. Wij zetten ons in om zoveel mogelijk te handelen binnen de veiligheid, dialoog en bijstand van de melder. Mocht het om een juridisch vraagstuk gaan binnen de vertrouwelijkheid dan hebben wij een samenwerking en ondersteuning van een gespecialiseerd jurist.

Heb je een dilemma, een gevoelige precaire situatie of wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met Renske Splinter 0251-273883 of via vertrouwenspersoon@aandachtarbo.nl.

Wij denken graag met je mee.

De rollen van de vertrouwenspersoon
AandachtArbo

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Bel onze casemanagers en ontvang vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

0251-273 883
Waarom kiest u voor Aandacht Arbo?
Aandacht voor gedrag van mensen!
Aandacht bij veranderende inzetbaarheid en arbeidsverzuim van de werknemer!
Aandachtig en respectvol op zoek naar de oorzaak van het arbeidsverzuim en de veranderende inzetbaarheid.
Aandacht voor kostenbesparing en inkomensbehoud!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?